20181031_160635
Schilderwerken
design_metallic__silk_web_2
20180813_121305
verf
Schilderwerken

Binnenschilderwerk

Er zijn diverse redenen om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, blaasjes, barsten of krasjes op het schilderwerk? Of bent u gewoon toe aan een frisse look van uw huiskamer, kantoor of een andere ruimte? Wat uw reden ook is, wij zorgen ervoor dat uw binnenschilderwerk er weer prachtig uitziet.

En om daarbij de levensomgeving niet onnodig te belasten gebruiken wij milieuvriendelijke producten van o.a. Sikkens en Sigma.

Schilderwerken

Buitenschilderwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar kwalitatief schildersbedrijf voor al uw schilderwerk buiten? Wij bieden duurzaamheid en kwaliteit, door onze jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige producten en technieken, waarmee wij voor u werken. Kwaliteit, verfraaiing, en het behoud van uw kostbaar bezit staan bij ons hoog in het vaandel.

Particulieren

Uw wanden en- of plafonds laten sauzen

Het sauzen van uw wanden of plafonds met een roller is een welbekende en goed alternatief als men er niet voor kiest om de wanden of plafonds te laten latexspuiten met onze Airless verfspuit. Het rollen van uw wanden is ideaal voor kleine ruimtes die reeds bewoonbaar zijn of waarbij de ondergrond een zeer grove structuur heeft zoals bij bijvoorbeeld spack wanden. Bij het sausen zorgen wij ervoor dat de oppervlaktes altijd in 2 lagen strak en streeploos worden gerold met de beste latex soorten van Sigma en Sikkens.

Naast wanden is het sauzen van een plafond vaak standaard om direct mee te nemen. Omdat de ruimte toch al buiten gebruik is, wordt dit sauswerk vaak gecombineerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel het plafond te laten schilderen.

Op locatie controleren wij altijd uw wanden en werken we deze bij daar waar nodig. Ook kunt u altijd rekenen op goed kitwerk in alle hoeken met onze anti-crack kit van Den Braven.

Particulieren
Schilderwerken

Waarom

traditioneel schilderwerk

 • Strak resultaat
 • Geen tot weinig afplakken
 • ideaal voor zowel kleine en grote oppervlakte
 • Het verhoogt de waarde van uw woning
 • Draagt bij aan een prettig wooncomfort
Over ons

Bentura schilderwerken

Bentura schilderwerken heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan in het traditionele schilderwerk. De roots van ons bedrijf liggen in Zwolle, waar Sammie in 1992 begon als ‘de schilder’. In en rond Zwolle staan wij bekend om ons vakwerk. Schilderen zit in ons bloed, want sinds die tijd is het familiebedrijf voortgezet van vader op zoon in een nieuw jasje.

Wenst u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het afwerken van uw wanden, plafonds.

Neem contact op

voor een vrijblijvende afspraak!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderwerken

2019 Bentura airless schilderwerken

Contactgegevens
 • Morra 2
 • 8032 ZN Zwolle
 • info@bentura.nl
 • 0618540599
 • KvK: 56512619