Afwerking & onderhoud

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen wij ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd klaar voor al uw vragen en- of opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Binnen en buiten schilderwerk

Er zijn diverse redenen om uw schilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, blaasjes, barsten of krasjes op het schilderwerk? Of bent u gewoon toe aan een frisse look van uw huiskamer, kantoor of een andere ruimte? Wat uw reden ook is, wij zorgen ervoor dat uw binnen en buiten schilderwerk er weer prachtig uitziet.

En om daarbij de levensomgeving niet onnodig te belasten gebruiken wij milieuvriendelijke producten van o.a. Wijzonol en Sikkens

Uw partner voor al uw schilderwerk en onderhoud

Previous
Next
Previous
Next

Specialist in latex spuiten

Latex muurverf spuiten is het spuiten van latex op muren, plafonds en andere wanden. Dit doen wij door middel van een krachtige “airless” verfmachine waarbij muurverf wordt aangezogen en op hoge druk wordt verspoten. Deze techniek heeft ongekend veel mogelijkheden en kan op verschillende minerale ondergronden worden toegepast. Daarnaast gaat het aanbrengen van latex muurverf vrij snel en is dit vaak goedkoper dan het traditioneel sausen van wanden of plafonds.

Het machinaal spuiten van latex is niet alleen voor binnenwanden of plafonds, maar kan ook worden ingezet voor uw buitenmuren / buitengevels.

Specialisatie in o.a

Spuitwerk met lak verf

Bij het lak spuiten wordt gebruik gemaakt van een professioneel verfspuit voor het spuiten van watergedragen lakken. Dit is de laatste jaren erg populair in Nederland. Een aantal voordelen van het spuiten van verf is dat het een snelle verwerking heeft, het is strak, streeploos en kwalitatief hoogwaardig.

Lakspuitwerk is in meerdere glansafwerkingen en in ieder gewenste kleur leverbaar. Standaard werken wij met hoogwaardige houtafwerkingsslakken van Sikkens en Wijzonol

Wij spuiten o.a. de volgende oppervlaktes:

Previous
Next
Previous
Next

Ruime keus in behangsoorten

Sinds de start van ons bedrijf zijn wij actief in de behangmarkt. Gestart vanuit de gedachte, “strakke wanden zonder stucen” en dat wij iedere opdracht zo strak en foutloos mogelijk uitvoeren. Dit doen we met behulp van vakkundige behangers, die al meer dan 10+ jaar in het vak zitten en al jaren als behangers worden ingehuurd. Dat is immers de kwaliteit & toewijding, die u van ons gewend bent.

U kunt bij ons terecht voor:

Hoogstaand en glad stucwerk

Ook voor traditioneel stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Door met de juiste stucers te werken kunnen we hoogstaand en super strak stucwerk realiseren. De kosten zijn afhankelijk van het type stucwerk dat u wilt en de ondergrond. In samenwerking met onze vertrouwde collega stukadoorsbedrijven is dit ook door ons te realiseren. ‍ U weet bij ons dat u de juiste stukadoor over de vloer krijgt, planningen worden op elkaar afgestemd. Daarnaast ligt de verantwoordelijkheid volledig bij ons en u heeft maar één aanspreekpunt. ‍ Wij streven ernaar om traditioneel stucwerk in een nieuwbouwwoning binnen één week op te leveren. De droogtijd verschilt wel van dunpleisterwerk. In principe droogt stucwerk met 1mm per dag.

U kunt bij ons tercht voor:

Previous
Next
Previous
Next

dunpleister spuiten voor glad stucwerk

Pleister spuiten is een ideale toepassing voor het afwerken van nieuwbouw woningen of appartementen. Omdat er in nieuwbouwwoningen of appartementen veelal met betonnen elementen wordt gewerkt zijn de wanden en plafonds vaak behang klaar opgeleverd, maar nog niet saus of spuitklaar.

Het spuiten van klakvrije egalisatie- dunpleister is een uitstekende oplossing voor het afwerken van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Het geeft een zeer strakke uitstraling, is binnen 48 uur droog en met slechts één a twee lagen is de wand behang, saus of spuitklaar.

De spuitpleister kan met behulp van een airlesspomp op de meest voorkomende minerale ondergronden aangebracht worden. 

U kunt bij ons tercht voor:

Waarom werken met Bentura

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen wij ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Vaklieden

Vaste team (ZZP) vaklieden met ieder zijn of haar specialisatie.

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd voor uw vragen en opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.6 op basis van 59 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 20120
Lees verder
Petje af voor Yassine en Piotr, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Jager
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met bentura.nl waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Henk van Akker
Dalfsen - Januari 2020
Lees verder
Mooi werk van Yassine, spontane, betrouwbare kerel met heldere afspraken, denkt goed mee en werkt netjes!
Familie Spelthuis
Zwolle - Januari 2022
Lees verder
Duidelijke en overzichtelijke offerte. Vriendelijk en werkt netjes met zijn collega. Resultaat is een prachtige afgewerkte woning met renovlies, waarbij de plafonds strak zijn afgewerkt en afgespoten. Een dikke 10 heren!
Anna en Rob
Zwolle - Januari 2022
Lees verder
Prachtig, Prachtig en nog eens prachtig. Wat heb je mooi schilderwerk afgeleverd. Je hebt ons heel blij gemaakt. Heel erg bedankt! Groetjes Anna en Rob
Familie Kooistra
Zwolle - Maart 2022
Lees verder
We zochten een partij dat onze nieuwbouwwoning kon afwerken en zijn via een goede kennis hier terecht gekomen. Yassine en zijn team zijn echte professionals, heren hebben fantastisch werk opgeleverd net als bij onze vrienden. Dit was voor ons de eerste koopwoning dus er kwam veel op ons af. Yassine is ondernemend, proactief en denkt goed met je mee. Nogmaals uitstekend werk heren!! Gr. Fam. Kooistra
Previous
Next

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.