Van structuur naar glad in 2 lagen

Strakke, gladde witte afwerking;

Met onze expertiese bent u verzekerd van een mooi en egale resultaat

Geschikt voor vochtige ruimtes

Ons product is geschikt voor iedere ruimte en is vocht en schimmel bestendig

Zeer korte droogtijd

Binnen 48 uur droog en gereed voor afwerking

Bijzonder hoog vulvermogen

in 2 lagen sausklare wanden

Kant en klare wand egalisatie

Onze wand egalisatie systeem is een ideale toepassing voor het afwerken en- of renoveren van bestaande wanden voor zowel binnen als buiten.

Heeft u bestaande wanden die zijn afgewerkt met spack, spachtelputz, structuur behang of tegels? en wilt u ze liever glad afwerken? Met onze kant en klare product Aguaplast zijn we in staat om een fijne, gladde en weinig absorberende afwerking te creëren.

De kant en klare pleister laag kan in lagen tot 5 mm aangebracht worden. En is dus ideaal voor het uitvlakken van ruwe ondergronden. Dit systeem heeft een uitzonderlijke hechting op alle ondergronden binnen en buiten. 

De egalsiatiepleister is vocht- en waterbestendig ,schimmelbestendig en is geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en buitengevels. Ook is het mogelijk om tegels en mozaïek glad af te werken alvorens het met ieder gewenste muurverf af te werken.

 

Voor Na

Van "spack" naar glad in 2 lagen

Met ons hoogwaardig lichtgewicht vulmiddel in pastavorm zijn wij in staat om met dit product alle soorten ondergronden binnen en buiten uit te vlakken en te renoveren, alvorens te schilderen.

  • Afwerken: voor het creëren van een fijnere, egalere en minder absorberende afwerking dan bij traditionele cementgebonden producten.
  • Uitvlakken: kan in lagen tot 5mm aangebracht worden om oneffen muren en wanden uit te vlakken. Biedt een uiterst stevige en stabiele ondergrond voor ieder type verf of wandbekleding.
  • Renovatie van geschilderde en betegelde gevels: Uitzonderlijke hechting op niet absorberende ondergronden.
  • Plamuren van vochtige ruimtes, direct aangebracht op tegels en mozaïek in wasruimtes, douches, badkamers,

Waarom werken met Bentura

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Vaklieden

Vaste team ZZP vaklieden met ieder zijn of haar specialisatie

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd voor uw vragen en opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.6 op basis van 59 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 20120
Lees verder
Petje af voor Yassine en Piotr, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Jager
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met bentura.nl waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Henk van Akker
Dalfsen - Januari 2020
Lees verder
Mooi werk van Yassine, spontane, betrouwbare kerel met heldere afspraken, denkt goed mee en werkt netjes!
Familie Spelthuis
Zwolle - Januari 2022
Lees verder
Duidelijke en overzichtelijke offerte. Vriendelijk en werkt netjes met zijn collega. Resultaat is een prachtige afgewerkte woning met renovlies, waarbij de plafonds strak zijn afgewerkt en afgespoten. Een dikke 10 heren!
Anna en Rob
Zwolle - Januari 2022
Lees verder
Prachtig, Prachtig en nog eens prachtig. Wat heb je mooi schilderwerk afgeleverd. Je hebt ons heel blij gemaakt. Heel erg bedankt! Groetjes Anna en Rob
Familie Kooistra
Zwolle - Maart 2022
Lees verder
We zochten een partij dat onze nieuwbouwwoning kon afwerken en zijn via een goede kennis hier terecht gekomen. Yassine en zijn team zijn echte professionals, heren hebben fantastisch werk opgeleverd net als bij onze vrienden. Dit was voor ons de eerste koopwoning dus er kwam veel op ons af. Yassine is ondernemend, proactief en denkt goed met je mee. Nogmaals uitstekend werk heren!! Gr. Fam. Kooistra
Previous
Next

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.