dunpleister spuiten

Strakke, gladde witte afwerking;

Met onze expertiese bent u verzekerd van een mooi en egale resultaat

Zeer korte droogtijd

Binnen 48 uur droog en gereed voor afwerking

Bijzonder hoog vulvermogen

in 2 lagen spuitklare wanden

Wat is spuitpleister / dunpleister spuiten?

Bij het verspuiten van spuitpleister / dunpleister ook wel in de volksmond het aanbrengen van een “filmlaag” genoemd is een dunne pleisterlaag tussen de 1 a 6 mm kalkvrije gips. Dit om wanden met oneffenheden glad te maken. Hierna kan latex muurverf gespoten of gerold worden.

Met een kant-en-klare kalkvrije dunpleister worden projecten op een snelle en eenvoudige manier mooi en strak afwerkt. Het afmessen van uw wanden en- of plafonds is in de meeste gevallen dan ook goedkoper dan het behang of sausklaar stucen van wanden en- of plafonds.

Let op: Grove oneffenheden of verlopen kunnen niet worden verholpen d.m.v. dunpleister. Hiervoor is traditioneel stucwerk benodigd.

Voor Na

Waarom verspuitbare "egalisatiepleister"

Het spuiten van verspuitbare klakvrije egalisatie- dunpleister is een uitstekende oplossing voor het afwerken van renovatie- of nieuwbouwprojecten. Het geeft een zeer strakke uitstraling en met slechts één laag is de wand behang, saus of spuitklaar.

De spuitpleister kan met behulp van een airlesspomp op de meest voorkomende minerale ondergronden aangebracht worden. Na het aanbrengen is deze dunpleister zeer soepel af te messen. Dit maakt het verwerken licht en prettig.

De spuitpleister wordt met behulp van onze krachtige Airlesspomp  op de meest voorkomende minerale ondergronden aangebracht. Na het aanbrengen wordt de dunpleister strak getrokken of te wel “affilmen” voor een strak resultaat

Deze verspuitbare egalisatiepleister geeft uw object direct een strakkere uitstraling. Met 1 laag is de wand behangklaar, met 2 lagen sausklaar.

Grote oneffenheden of verdikkingen kunnen niet worden verholpen d.m.v. het affilmen met dunpleister.

Waarom werken met Bentura

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Vaklieden

Vaste team ZZP vaklieden met ieder zijn of haar specialisatie

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd voor uw vragen en opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.2 op basis van 56 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 20120
Lees verder
Petje af voor Yassine en Gideon, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Jager
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met latexspuitenzwolle waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Henk van Akker
Dalfsen - Januari 2020
Lees verder
Mooi werk van Yassine, spontane, betrouwbare kerel met heldere afspraken, denkt goed mee en werkt netjes!
Previous
Next

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.