Over Bentura

Vooruitstrevend in schilderwerk

Bentura schilderwerken is een allround professioneel schildersbedrijf gevestigd in Zwolle. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf persoonlijke benadering, goede communicatie en gevoel voor kwaliteit.

Ons dienstenaanbod varieert van allerlei soorten schilderswerkzaamheden en deskundig advies.

Bentura schilderwerken heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan in het traditionele schilderwerk. De roots van ons bedrijf liggen in Zwolle, waar Sammie in 1992 begon als ‘de schilder’. In en rond Zwolle staan wij bekend om ons vakwerk. Schilderen zit in ons bloed, want sinds die tijd is het familiebedrijf voortgezet van vader op zoon in een nieuw jasje.

Wenst u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

20180810_123524
20181007_130547
IMG-20181010-WA0075
20181031_160635

Schilderwerk

Nemen wij serieus

Bentura staat bekend om het leveren van kwaliteit. Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is ons uitgangspunt! Omdat ons bedrijf klein is, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en overleg. Kwalitatief hoogstaand werk met een goede en persoonlijke service op maat.

Alleen de beste

Materialen & verfproducten

Bentura werkt uitsluitend met kwaliteit materialen tijdens haar werkzaamheden zowel haar verfproducten als overige materialen en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud van uw object.

2018 Bentura airless schilderwerken