Waarom interieuradvies en styling

U heeft een nieuwe woning of bent toe aan een nieuw interieur, maar weet niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag verder met uw (nieuwe) interieur en creëren in combinatie met onze interieurspecialist uw gewenste inrichting.

Wij houden van een interieur met karakter. Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijke objecten i.c.m. uw meubels een volwaardige plaats in huis te geven. De juiste combinatie van kleuren en objecten die vaak een eigen verhaal vertellen en daarmee de karakter van uw huis vormen.

Interieuradvies en styling
Interieuradvies en styling
Interieuradvies en styling

Waar kan ik Bentura voor inschakelen?

U kunt advies krijgen over te gebruiken materialen, kleuren, het lichtplan en de styling in uw huis. Tevens is aankoopbegeleiding mogelijk voor alles wat met de inrichting van uw woning te maken heeft, zoals voor meubels, opbergsystemen, verlichting, sanitair en woonaccessoires.

Wij brengen nieuw leven in uw bestaande of gedeeltelijk nieuwe inrichting, zo is het mogelijk om naast kozijnen, muren en deuren ook uw bestaande keuken of meubels een nieuwe look & feel te geven.

Naast advies over het interieur van uw woning kan Bentura u helpen met advies over het ontwerp en de indeling van uw woning.

Interieuradvies en styling

Waarom kiezen voor

persoonlijk interieuradvies

Wij komen graag persoonlijk bij u thuis voor een intake. We nemen de maten op van de ruimte en de meubelen die u graag wilt behouden. Er wordt dan ook gekeken welke mogelijkheden er zijn om direct aan te pakken. We luisteren goed naar wat uw wel en niet wilt waarop we een goed advies op maat geven. We zoeken passend bij uw budget wat er veranderd kan en mag worden.

Interior design door Bentura

Bij Bentura kunt u altijd rekenen op vakkundig advies en een duidelijke prijsopgave. Met onze creatieve en no nonse mentaliteit weten we wat aanpakken is.

Ons kracht zit hem in de communicatie en flexibiliteit waarbij we de tijd nemen voor iedere klus en plannen de werkzaamheden zorgvuldig in met de juiste materialen.

Wenst u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het afwerken van uw wanden, plafonds.

Interieuradvies en styling

Neem contact op

voor een vrijblijvende afspraak!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Interieuradvies en styling

2019 Bentura airless schilderwerken

Contactgegevens
  • Morra 2
  • 8032 ZN Zwolle
  • info@bentura.nl
  • 0618540599
  • KvK: 56512619