(Leerling) Voorbewerker, behanger, latexspuiter

Het bedrijf

Bentura schilderwerken is een klein maar snel groeiend schildersbedrijf dat al jaren ervaring heeft in de schilderbranche. Bentura specialiseert zich voornamelijk in het “nieuwe” werken door met de laatste technieken te werken.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het machinaal verspuiten van verf en het efficiënt toepassen van o.a. renovlies behang in nieuwbouwwoningen. Dit doen voornamelijk bij particulieren. 

Ons doel is om ieder project klein of groot het maximale resultaat op te leveren door netjes en gestructureerd te werken met de beste materialen. 

Daarnaast werken we met een kleine team aan zzp vakmensen met ieder zijn eigen specialisatie. We houden van afwisseling in het werk en vinden het leuk om ieder jaar nieuwe dingen te leren en deze uiteindelijk aan te bieden aan onze klanten.

We zijn continu op zoek naar innovatie en verbeterpunten. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit  zijn de kernwaarden die Bentura het beste omschrijven.

Het werk 

Binnen de functie als “schilder” ga je aan de slag met diverse en uiteenlopende projecten.

In de eerste periode zal je je voornamelijk de werkmethode en werkwijze worden uitgelegd. Hierbij moet je denken aan het voorbereiden van de uit te voeren werkzaamheden. Dit zorgt voor veel afwisseling en variatie in de functie zoals de onderstaande werkzaamheden;

  • Voorbereiden; afplakken en maskeren van oppervklates, nalopen van wanden en plafond,
  • Spuiten van kozijnen, deuren, muren, plafonds etc.
  • Behangen met o.a. de waterbak.
  • Afwerken van wanden.
  • Kitten.
  • Sausen.
  • Schuren en plamuren.
  • Egaliseren van wanden

Bentura hecht veel waarde een aan open cultuur waar je lekker je eigen gang kan gaan en elkaars normen en waarden respecteert. Het is fijn als je zelfstandig kan functioneren, maar het is ook van groot belang dat je in kleinschalig teamverband kan werken.

Daarnaast sta je regelmatig in contact met de klant, het is daarom van belang dat je een representatief voorkomen hebt en dat je de klant vriendelijk en helder te woord kan staan. Het is van belang dat je een enthousiaste werkhouding hebt en gedreven bent om een mooi en kwalitatief eindresultaat neer te zetten.

Wie zoeken wij?

Heb jij gevoel voor kwaliteit en werk je graag aan uitdagende en mooie opdrachten? Dan kom ik graag in contact met jou!

Wij bieden

Soort dienstverband:

Salaris

Aanvullende vergoedingen:

Arbeidsvoorwaarden:

Arbeidsvoorwaarden:

Aanmeldformulier

Na aanmelding proberen we binnen een week contact met je op te nemen.