Traditioneel stucwerk

Strakke afwerking;

Met onze expertiese bent u verzekerd van een mooi en egale resultaat

Verschillende laagdiktes

Ideaal voor het uitvlakken en afwerken

Bijzonder hoog vulvermogen

Geschikt voor verschillende ondergronden

Traditioneel stucwerk

Bent u aan het verbouwen, renoveren of nieuwbouwen? Heeft u muren die afgewerkt moeten worden? U kunt Bentura inschakelen voor stucwerk van hoge kwaliteit. Stucwerk vraagt om ervaring van professionele stukadoors. 

Traditioneel stucwerk is stucwerk dat op een ambachtelijk manier, met de hand, aangebracht is op wanden en/of plafond. Wanneer u ervoor kiest om uw wanden en/of plafonds door onze vakmannen aan te laten brengen kunt u ervan uitgaan dat het stucwerk van traditionele aard is.

Onze stucers hebben veel ervaring met het aanbrengen van traditioneel stucwerk waardoor u gegarandeerd tevreden zal zijn met het eindresultaat.

Voor Na
Voor Na

Traditioneel sausklaar stucwerk

Met traditioneel stucwerk zorgt u ervoor dat uw plafonds en wanden strak worden afgewerkt. Het doel is om alle oneffenheden te verwijderen, waardoor u een gladde geheel creëert in de desbetreffende ruimte.

Sausklare wanden en plafonds zijn voorbereid voor sauswerk. Sausklaar stucen is dus geen eindafwerking. Nadat het gips is aangebracht en opgedroogd kunnen de wanden en plafonds worden  gesaust. De sausklaar gestucte wanden en plafonds zijn dus mogelijk in iedere gewenste kleur.

Wanneer uw wanden en of plafonds sausklaar gestuct moeten worden is het aanbrengen van voorstrijk in bijna alle gevallen noodzakelijk. Door het aanbrengen van voorstrijk zorgen wij voor betere hechting en een meer gelijkmatige droging van het gips.

Waarom werken met Bentura

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Vaklieden

Vaste team ZZP vaklieden met ieder zijn of haar specialisatie

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd voor uw vragen en opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.6 op basis van 59 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 20120
Lees verder
Petje af voor Yassine en Piotr, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Jager
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met bentura.nl waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Henk van Akker
Dalfsen - Januari 2020
Lees verder
Mooi werk van Yassine, spontane, betrouwbare kerel met heldere afspraken, denkt goed mee en werkt netjes!
Familie Spelthuis
Zwolle - Januari 2022
Lees verder
Duidelijke en overzichtelijke offerte. Vriendelijk en werkt netjes met zijn collega. Resultaat is een prachtige afgewerkte woning met renovlies, waarbij de plafonds strak zijn afgewerkt en afgespoten. Een dikke 10 heren!
Anna en Rob
Zwolle - Januari 2022
Lees verder
Prachtig, Prachtig en nog eens prachtig. Wat heb je mooi schilderwerk afgeleverd. Je hebt ons heel blij gemaakt. Heel erg bedankt! Groetjes Anna en Rob
Familie Kooistra
Zwolle - Maart 2022
Lees verder
We zochten een partij dat onze nieuwbouwwoning kon afwerken en zijn via een goede kennis hier terecht gekomen. Yassine en zijn team zijn echte professionals, heren hebben fantastisch werk opgeleverd net als bij onze vrienden. Dit was voor ons de eerste koopwoning dus er kwam veel op ons af. Yassine is ondernemend, proactief en denkt goed met je mee. Nogmaals uitstekend werk heren!! Gr. Fam. Kooistra
Previous
Next

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.